Munkásszállítás Munkásjáratok

Eseti megbízásaink mellett, szerződés szerinti munkásjáratokat is vállalunk. Gépparkunk ez esetben is a teljességre, minőségre törekszik. Gépkocsivezetőinket itt is a pontosság és precizitás jellemzi. Fontosnak tartjuk, hogy kollégái jó hangulatban kezdjék a munkanapjukat; illetve a munka utáni pihenés, már a felszállásnál elkezdődjön.

Kiránduló buszok

Cégünk jó hírnevének érdekében a személyszállítás rangjának, igényének és követelményeinek megfelelően, igyekszünk a lehető legjobb minőségű, esztétikus kivitelű autóbuszokat beszerezni. Folyamatosan megújuló és karbantartott járműparkunkkal mindenki számára minőségi szolgáltatást nyújtunk, korosztálytól függetlenül, versenyképes áron.

Vállalunk eseti megrendeléseket iskolák, intézmények, klubok, egyesületek számára; utazási irodák megbízásait, transzferek, kirándulások, körutak tekintetében mind belföld és nemzetközi útvonalon. Udvarias, rugalmas gépkocsivezetőink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Igény esetén utazásaink alatt a teljes felszereltség mellett büfét, utánfutót és síboxot is tudunk biztosítani.

Ön itt van: Szállítmányozás Személyszállítás